Herdenkingssteen halKerktijden
Voor kerktijden zie het actuele overzicht.

Live luisteren
Iedere zondag kunt u om 10.00 uur en om 17.00 uur
de diensten live mee luisteren via Kerkomroep.

Live meeluisteren

Preken naluisteren
U kunt de zondagse preek naluisteren vanaf een CD of cassettebandje. Deze kunt u bestellen bij de koster. Het is ook mogelijk om de preek van afgelopen zondag te beluisteren via deze website. U wordt er op gewezen dat deze preken alleen voor eigen gebruik zijn.

Zondag 26 oktober 2014 - ochtenddienst beluisteren
Zondag 26 oktober 2014 - avonddienst beluisteren

Zondag 19 oktober 2014 - ochtenddienst beluisteren
Zondag 19 oktober 2014 - avonddienst beluisteren

Zondag 12 oktober 2014 - ochtenddienst beluisteren
Zondag 12 oktober 2014 - avonddienst beluisteren

Zondag 5 oktober 2014 - ochtenddienst beluisteren
Zondag 5 oktober 2014 - avonddienst beluisteren

Créche
Tijdens de morgen- en middagdiensten is er de mogelijkheid kleine kinderen die nog niet naar de kerk kunnen naar de créche te brengen. Als een kind regelmatig in de créche komt, wordt van de moeder verwacht dat zij helpt bij het oppassen.

Diensten met tolk gebarentaal
Om de veertien dagen wordt op zondagmorgen de preek door mevr. C.A. Vervoorn-de Voogd in gebarentaal vertaald. Omdat er meer doven en slechthorenden in onze omgeving wonen, wordt periodiek een dienst belegd waarbij meer doven en slechthorenden worden uitgenodigd. Het tolken bij meerdere doven gebeurt voor in de kerk. Daarmee wordt het contact met de predikant bevorderd.

Koster
De Eskol-kerk heeft een part-time koster en twee hulpkosters. Veel werk moet dus in de avonduren en andere vrije tijd gebeuren. Dit houdt in dat voor diverse activiteiten ook een beroep gedaan wordt op vrijwilligers in de gemeente. Op deze manier wordt de financiele druk op de gemeente niet onnodig zwaar.

Koster: A.W. Hoogendoorn, Guldenslag 40
           3991 WN Houten, tel. (030) 637 88 86