Zoals vele christenen wil ook onze kerkelijke gemeente – die in de Eskol-kerk kerkdiensten houdt – het Evangelie doorgeven aan anderen. Bij voorkeur doen we dat via persoonlijke contacten met onze mede-inwoners van Houten.

Onze kerkelijke gemeente onderneemt plaatselijk verschillende activiteiten om het Evangelie met anderen te delen. U hebt misschien weleens iemand uit onze kerk aan de deur gehad met een Bijbel of een flyer. U bent wellicht een keer op een zaterdag op winkelcentrum Het Rond door een lid van onze gemeente aangesproken. We geven een oriëntatie cursus over de Bijbel. Ook organiseren we jaarlijks een Volkskerstzangavond in de Eskol-kerk.

Wilt u meer weten over God? Wilt u een Bijbel ontvangen? Wilt u meer weten over hoe onze zondagse diensten verlopen? Bent u nieuwsgierig naar onze oriëntatie cursus over de Bijbel of wilt u misschien informatie over de gespreksgroep ‘Praten over God’? Bel of mail gerust met:

Dhr. W. (Wim) Hasselman
whasselman@filternet.nl

Mevr. E. (Eline) Zwemer-van Putten
zwemervanputten@gmail.com

De kerkdiensten in de Eskol-kerk vinden in de regel plaats op zondag om 10:00 uur en 17:00 uur. Klik hier om het actuele rooster te bekijken.

Leden van onze kerkelijke gemeente zijn elke 3e zaterdag van de maand, behalve die van juli, aanwezig op winkelcentrum Het Rond. Ze staan tussen ongeveer 11:00 uur en 13:00 uur met een fietskar op de kruising van De Raat en Het Wed. Spreek ze gerust aan. In de fietskar ligt materiaal dat u kunt meenemen om thuis te lezen.